Petua untuk Bermain Poker Langsung

poker

Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk tinggal berdekatan dengan kasino, anda akan dapat bermain poker langsung bila-bila masa yang anda mahukan, yang merupakan kemewahan yang tidak dimiliki oleh kebanyakan orang. Terdapat beberapa faedah bermain poker langsung berbanding poker dalam talian termasuk hakikat bahawa anda benar-benar dapat menganalisis lawan semasa anda bermain. Saya ingin berkongsi beberapa petua cepat dengan anda yang pasti dapat membantu anda bermain poker secara langsung.

· Anda perlu memastikan bahawa anda tidak memberi tahu apa pun ketika anda bermain live poker. Sekiranya anda XE88 selalu bermain-main dengan kerepek ketika anda mempunyai tangan yang baik, lawan anda akan mengejarnya cepat atau lambat.

· Bercakap di meja poker selalu menyeronokkan dan menjadikan permainan lebih menarik bagi kebanyakan kita, tetapi anda perlu tahu bila tidak bercakap. Jangan bercakap di atas meja atau mengenai tangan apabila terdapat kad di atas meja. Anda juga harus mengelakkan bercakap tentang tangan dengan pemain lain kerana anda hanya memberi mereka maklumat tentang apa yang mungkin anda miliki.

· Bawa cermin mata hitam ke permainan poker dengan anda supaya anda dapat memakainya semasa anda bermain. Bukan sahaja pemain tidak dapat melihat mata anda semasa anda bermain, tetapi mereka juga boleh menjadi lebih menakutkan. Menatap cermin mata hitam berwarna lebih menakutkan bagi kebanyakan orang kemudian menatap mata seseorang.

· Sekiranya anda poker dalam talian dan anda biasa bermain permainan longgar dan agresif, anda perlu terus melakukannya semasa bermain poker langsung. Saya tahu ada orang yang bermain lebih ketat secara langsung kemudian dalam talian kerana mereka tidak mahu terperangkap ketika bermain secara langsung. Sekiranya ada sesuatu yang terperangkap di meja poker langsung adalah perkara yang baik kerana pemain akan mengingati gertakan anda dan membayar anda lebih banyak sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.